tisdag 3 november 2009

Rundvandring på Place of Restoration


Det ni ska veta när ni ser filmen är att d inte va några byggnader här 1996 då de fick marken och börja bygga. De hade inget, men saker och ting har löst sej på vägen.. Många jobbar här gratis lr m mkt liten lön för att de känner att de blir lyckliga av att va me i det här arbetet. Som vi ;) Asså d e helt sjukt vilket jobb d gör här!!! HELT GALET. Å lilla ja å Jonas (fast han e ganska stor om man gämför m mej ;)) ska få va me å hjälpa, vi känner oss så hedrade. På riktigt så blir man lycklig ända in i märgen av att få vara här. Har känt lycka många gånger förr men inte SÅ HÄR (lr ok Jonas när vi sa ja t varan å när ja e m dej så känner ja den lyckan, men aa ni faTTAAR!)
Pussar Challe banan (hompe hälsar inte)

10 kommentarer:

  1. Heeeeeeeej på er!

    Kul följa er från trygga Karlstad =) och se hur ni har det. Ja ni är säkert trygga där ni är oxå. Hoppas ni mår bra många kramar från Karin =) ja moster så klart

    SvaraRadera
  2. Heeej!
    Åh, ni är så duktiga på att blogga och det är så roligt att läsa vad ni skriver och se bilderna!! Men bäst är nog filmerna ^^ Såå roligt att se hur ni har det, känns inte lika overkligt då, och som om jag får vara med på ett litet litet hörn. Ni är så häftiga som är där, och kommer kunna göra så mycket och få så mycket tillbaka. Ikväll har jag och Mirjam varit på Fridas Kristina från Duvemåla-konsert. Det var helt galet fint. Jag grät när Frida sjön "Du måste finnas". Imorgon åker jag till Ö-vik över helgen, ska hålla ett föredrag och hälsa på. Ta hand om er finafina ni.
    Massa kramar!!
    Ps. Gillar bilden i bildspelet på det rytande/juckande lejonet. Haha. Och på tal om det - bra att ni fick ett eget rum. Hihi.

    SvaraRadera
  3. Så otroligt kul att se filmen!
    Tack för att ni visade mig (och alla andra...)runt på området!
    Det känns mer konkret nu och det ser ju riktigt fint och trevligt ut. Det verkar som om ni kan trivas där samtidigt som ni jobbar. Härligt att ni känner sån lycka av att vara en del av arbetet där!
    Saknar er, men är samtidigt glad att allt gått så bra för er och att ni är där och gör ett sånt viktigt och betydelsefullt arbete!
    Många kramar!!!
    Anneli

    SvaraRadera
  4. Hej finaste ni! TACK för att ni hade lagt upp en film så att jag fick ett avbrott i hemska hemska hemtentaskrivningen. Ni är mitt ljus i mörkret, bokstavligen! Här är länken till lägenheten innan jag glömmer: http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/534769. Jag har så himla ont i ryggen för att jag vägrar att sitta vid skrivbordet och plugga som en normalstörd människa. Jag tycker tydligen att det är mycket mysigare att sitta hukad över datorn i en mjuk fåtölj som en ostbåge. Asså det var så otroligt kul att se hela området, känns så bra att fatta lite mer! Men va stort området är! Mycket större och grönare och finare än vad jag trodde. Wee! Ni är skitsnygga också! Som vaaaanligt! Hoppas att ni sover så sött i era två sängar nu (som om ni ANVÄNDER två, daaaaaa!!) LOVE YOU :* Just det, glömde skriva vädret. Idag har det varit ganska fint, typ halvklart fast skitkallt och blåsigt. Jag har också ätit en grekisk sallad från il postino idag och köpt mjölk och brago. kan inte riktigt mätas med att jobba ideellt på ett barnhem men ändå. Jag gör mitt bästa. Puss

    SvaraRadera
  5. anderstiger@gmail.com4 november 2009 kl. 02:59

    Barnarbete! Är det inte förbjudet, t o m i Sydafrika?
    Skämt åsido, klokt att satsa så här innan barnarbetet hindrar.
    Tack för info och hälsa kackerlackorna!
    /Anders Tiger

    SvaraRadera
  6. Hej! Vad kuuul att ni verkar trivas så bra! Jag är så sugen på att använda mina nyvunna Skype-kunskaper snart. Hoppas vi kan ta det så snart som möjligt. Ikväll?
    Annars är det väl mest den där lägenheten som är i huvudet nu... Vi får väl se hur det går...

    Kram!

    SvaraRadera
  7. Hej!!
    Va kul att få se allt på film! Nu får man en bild av hur ni verkligen har det! Ni e så bra!! Själv är det ganska tråkigt här hemma, sitter bara och väntar på att barnet ska vilja ploppa ut! Men icke! Det är nog för kallt och ruggit, vill gosa inne i magen lite till... =) Idag är det nog den gråaste dagen hittills!! Tänker på er och hoppas ni har det bra, vilket ni verkar ha! Stor kram från Veggers!

    SvaraRadera
  8. Hej fina ni!
    Va fint ni verkar ha det. Hoppas att ni hinner uppleva massa saker när ni samtidigt ska jobba o stå i. Vi saknar er här hemma.
    stora kramisar från jonas emma oskar arvid stina

    SvaraRadera
  9. Käraste Hompe Jonas o Charlotte ! Det var ett privilegium att få vinka av på Arlanda för Bengt o mej .Och vidare få följa med på resan´´ igenom era texter bilder o video är bara så suveränt. Fastän ni var så trötta när ni kom fram tog ni er tid att dela med er av de nya intrycken, reparerade damsugaren,bakade kladdkaka m.m m.m tack för rundvandringen !Roligt att se . Lyckliga att ni finns! Kram mor Inger

    SvaraRadera
  10. Karin: Hejje!! ;):) Å slutar aldrig att bli glad av att ni tittar på det vi lägger in!! Det är inte jättetryggt att gå ute här..! Höll på att bli rånade enda gången ja å Jonas inte tog bilen..! Men vi klarade oss..! Hur mår NI!!? PUSSAR Å BAMSEKRAAMAR

    Lina: HEEJ!! TACK!! Du är också me i våra hjärtan vet du väl!! min puss! Blir så glad av att ni skriver!!! ÅÅÅ e så mkt ja vill säga men kan vi inte maila oxå!! Å skypa!!? Imårn kl. 18 (för dej, 19 för oss)!!? Va mysigt me duvemåla vill OXÅ SEE!!! Vadå för föredrag!!? Du e såÅ grym!! Lejonen e najsa!! Men e rätt lyhört här(!) så... Ee vi mailar ist ;)
    Saknar dej min älskade.


    Anneli: Bra!! Det gör vi verkligen!! Ni saknas bara..! Önskar så att ni fick se allt på riktigt..! Går ju inte att förmedla alla möten m alla kärleksfulla människor här lixom..! Alla är så omtänksamma här å tar sej verkligen tid för en! Älskar er.

    Frida: den ÄR så fiIN!! Det gick inte att se, men sett bilder på den förut, har ni fler nu..!? ÅÅ hoppas ni kan skypa imårn så vi kan få veta meeer!!!
    Ååå ja vet varför du har så ont i ryggen!!! D e för att vi inte träffas mer nu så vi kan massera varandras axlar å ryggar å ben (!) ;)
    Ja visst ere fint men man blir lixom lite lurad för så fort man kommer ut ur d här semesterortstället blir allt så annorlunda!!
    Haha du känner oss!! Men vi e ju vana att dela på en 90!! ;)
    Åå vet du va som inte finns här!!!? Kaviar!!! Så vi kan inte få våra banan å kaviar mackooor!!!! Brago har ja inte heller sett..! det blev ja rätt sugen på NU. Vet du vi har en dör råtta i vårt kök som vi inte hittar men som stinker ANUS. Men vi har hittat KATTUNGAR utanför HUSEEET så mamman har ätit upp de flesta råttorna!! Innan vi kom hit fanns d tydligen fler..! JA ÄLSKAR KATTER. (Ifall du inte visste) ;);)
    ÄLSKAR å SAKNAR.

    Anders: HEEEJ Hur mår du!!!!??? KOm HIIT!! Ja hälsar!
    BAMSE KRAAMAR Hälsa alla du me!! :)

    Martin: Vi e bajs nYFINIKNA.

    Linn: ÅÅ va roligt att ni kollat!!! :):) Ahhh har den kommit ut nu då!!? Men hur mÅR du då tänker på er HELA TIDEEEEN!!!!! Måste va så SJUUUKT Tungt!!! Kan ni skypa..!? Imårn kl. 17 (för er, kl18 för oss) AHHH vill va hemma å va me eEEER NUUUUU BAJS. Då skulle vi kunna hjälpt er att trycka ut den!!!

    Emma: HeEEEj :):):) Det har vi!! Hur MÅR NI!!? Det gör vi, ååå KOM HIT kan ni inte det!!!? PÅ RIKTIGT!!!!? Lina (din syster) har ju flugit m en massa barn så då kan ni me d!! :):):) SAKNAR EEER. Kan du hälsa alla från oss!!!? Kan ni skypa på torsdag!!? kl.20 (för er, 21 för oss)
    PUSSAR!!!

    Mamseen: Älskade mamma!!! Saaaknar eeer.
    Tack för allt gott vi fick me oss!!
    Längtar redan efter pepparkakorna!!! :):)
    Ja han e en så jäntleman han Jonas!! :)
    Å va mysigt d va att prata m er på skype idag!!!
    Tack för att ni finns å för all er kärlek.
    VI ÄLSKAR ER. Hörs på torsdag!!! :):)
    PUSSAR!!!

    SvaraRadera