torsdag 12 november 2009

Evrysing... (Uppdaterad med större bilder)

Nu har vi jobbat nästan en hel vecka med att lägga klinkers i två stora rum där de ska utbilda föräldrar och fosterföräldrar på olika sätt så de ska kunna ta hand om sina barn eller sina planerade fosterbarn. De ska också lära ut hur de ska kunna försörja familjen m.m.

Vi började med att hjälpa till i det första rummet då två sköna svarta snubbar (Eliot & Nikolas) började lägga det golvet. Dagen efter började vi på med det andra rummet själva och fick fria händer med att få plattorna på plats. Vi fick en snabbkurs innan vi åkte av Thorleif Larsson (tack för hjälpen!) i hur man ska göra och testade den metoden eftersom de inte använde sig av den här (deras metod blev inge vidare). Thorleifs metod blev helt klockers och alla e väldigt impade! ;)

(Notera Challes perfa arbetsställning)

Lite reklam för sponsorn "Sareld Living" (Challes bror Josef & svägerska Louise företag). Utan dessa brallor hade det inte blivit något golv! ;)

Det här e några sjuka flugor som smyger sig in på kvällen i huset, svärmar en stund vid våra lampor, tappar sen sina vingar och dör. Bra fluga.

Stabil groda på våra trädgårdsmöbler

Det var 32 grader varmt och strålande sol. Alla gjorde sitt yttersta för att hålla sig borta från solen, förutom en...

Alla kan få en vän!

Vi får inte visa några ansikten på barnen på internet av olika anledningar men så här mkt kan ni iaf få se.

Challe drar några armpumpisar vid havet.

Fin flicka i fin miljö.

/Hompe

7 kommentarer:

  1. Nu är vi glada igen, när vi fått nya nyheter från Sydafrika!

    SvaraRadera
  2. Heeej!
    :) :)
    Va roligt att ni är tillbaka på bloggen igen! Kul och intressant att läsa och titta på allt som ni hunnit lägga ut sen sist.
    Magen växer... Vi fick höra hjärtljuden på MVC i måndags och de övriga proverna de tog på mig gav bra resultat. Vi har köpt en begagnad barnvagn via Blocket idag. Här rullar livet på med jobb mm och det är mörkt ute nästan hela tiden...
    Det verkar härligt i Sydafrika. Ni har valt ett bra ställe att vara på den här årstiden.
    Stooor kram från Anneli och Alan. Bäbisen i magen hälsar också!
    ;)

    SvaraRadera
  3. Jaaa! Det var på tiden att det kom upp lite nyheter. Jag förstår att dom är impade, ni är ju så duktiga! Jättekul att se bilderna, fast jag trodde man kunde få upp dom i större format men det funkade inte... Jaja, det är väl nåt fel som är trasigt.

    Hoppas vi kan skypa snart igen!

    SvaraRadera
  4. Hej älsklingar!
    Tack tack igen för grattiset, ni är så söta!! :* Det är verkligen så sjukt roligt att den här bloggen finns och att ni är så duktiga på att briefa oss om hur ni har, TACK och sluta aldrig! Så otroligt fina bilder på er och natur och grodor och fin gubbe och allt. Fast nu kommer tårarna igen, det här är ju inte klokt! Det är så kul att se er men man blir också påmind om att ni inte är här hos MIG! I love you, ni måste ta hand om er, lova, jag vill ha tillbaka er helskinnade.
    Vi har betalat in handpenningen på lägenheten, fast det vet ni kanske redan, men det är roligt. Jag vill flytta NU. Det är skitkallt i lägeneheten nu (Spånga), i förrgår när jag satt o plugga var jag tvungen att ta på mig yllekofta, toffllor, halsduk och VANTAR för att det var så kallt, det räckte inte så jag fick krypa ner under täcket också. I sånna stunder vill jag VERKLIGEN vara med er i 32 graders värme och SURFA! Fy va roligt att ni har gjort det! Ni måste lära mig alla trix ni kan när ni kommer hem sen. Puss puss puss!!! PUUUSSS!!!!!

    SvaraRadera
  5. PS. Vad är det för läckra skinn-hotpants du har Challe?!

    SvaraRadera
  6. Pappsen: Å vi hoppas kunna lägga upp ännu ett nytt imårn!! :):) Å va vi saknar er.

    Anneliten: ÅÅ va ja vill kraaaaama på din MAGEEE!!! skicka så många bilder du bara kaaaan!!! :) Å kom hit oxå! :) Vi kommer snart å kramar. Skönt att få höra hjärt ljuden!! Hur känns det när den sparkar!!? kan du känna lite åt mej!? Knuffa å sjung lite från mej! Sjung blott en dag å jesus älskar alla barnen! Älskar er.

    Märt: Javet. (!) ja förstår oxå att de e impade. vem fattar inte!? Nae men d e ba lite så duvet. läs mailen om skype!! bajs.

    Fritt: KORVEEEN!! Frys inte meer! Ja kommer å värmer deeeej! Skickar lite av mitt hår t dej som du kan värma dej av..(?) Kehj lite trött kan jag vara för kl e tio över 3 här å vi ska upp typ bajset tidigt å jobba imåårn KORV.
    Men kan ni fatta hur glada vi är av att ni läser ELLER.!? Vi e D.
    Men gråt inte min älskade gråt inte. Du får gråta för d e bra men gråt bara gläjetårar snälla för ja börjar bara grina å kan aldrig sluta om ja tänker på att du gråter vet du väl din stjärt.
    Visst va lilla lilla barnet bredvid gubben på kortet fint nere i buskarna!! ;):) Tror du alla ser det!?
    VI ska aldrig sluta blogga!
    Vill ha er här fattar ni väl!!!?
    De har hajnät ju så vi kommer inte dö. Men om d e nära nångång ändå så lovar ja att ringa så ni kan komma å rädda oss! (Finns en risk då bara att ja ringer å fejkar så vi får hit er då bara)
    AHHH va KUL m LÄGENHEEETEEEEN!!! Kan ni skypa imårn ELLER kl. 21 (för er, å 22 för oss)
    Vill inte att du ska frysa min älskade, ska ja sticka nåt åt dej å skicka!?
    Vi ska försöka köpa bil i veckan fresten!! :):):) För man blir bara rånad om man går, man kan inte gå nånstans.. Vi har en bil vi volontärer lånar men den vill alla ha jämt så känns taskigt att ha den!! Men vill ha en elis!! Vet du om d finns här..!? :) Men kan vi prata imårn eller!? KORVPUSSAAAR

    Skinnisarna e i tyg har coral oxå ;) dom e najsa att pumpa i!

    SvaraRadera
  7. Âh ni verkar ha det underbart! Vacker du är Challe!! Pusskram Emelie

    SvaraRadera