lördag 14 november 2009

Kontaktuppgifter, UNO-turnering & liten film

Alldeles nyss kom vi hem från något väldigt stort, vi var på en StressUNO-turnering (ni vet alla vad kortspelet UNO är men det här e ännu najsare!). Sydafrikanera här har blivit upplärda av tidigare svenska volontärer på P.O.R och dom har blivit helt galna i det. Vi var 20 pers som var hembjudna till en snubbe som heter Ryan som först bjöd på mat och sedan körde vi turnering med tre olika utslagsbord där 1an och 2an gick vidare till finalbordet, 3-4 till mellanbordet osv. Vi var tre svenskar och fyra sydafrikaner i finalen men tyvärr vann en sydafrikanska... Jag kom på delad 2a plats precis bakom vinnaren... Rackarns järnspikar... Helt sjukt verkar det, ja vet men det var väldigt roligt och vi har tränat varje dag i minst en vecka inför ikväll! =) Dom har spelat det här typ en gång i veckan under många år så det e serious bizzniz det här, big time!

Den här filmen är ett par dagar gammal men ger en lite bättre bild av vad vi gjort den här veckan. På måndag ska vi kakla fast de sista kantbitarna och sedan foga så e det klart sen. Undra vad vi ska göra efter det...?

Om ni vill kontakta oss kommer här lite bra att ha uppgifter:

Jonas kontakt:
grusmacka[at]gmail.com
Temporärt sydafrika nr: +27 729 800 722

Charlottes kontakt:
charlottesareld[at]gmail.com
Temporärt Sydafrika nr: +27 722 890 758

Adress (så ni kan skicka kakor till oss):

The Place of Restoration

Lot 32 Alexander Road

P.O. Box 22910

Margate

4275

South Africa


Direktnummer till volontärhuset där vi bor: +27 (0)39 317 4512


/Hompe killen

4 kommentarer:

  1. Jättebra med e-postadresserna, men hur ofta kollar ni? Hör av er om det inte finns något från mig som väntar på er där!

    SvaraRadera
  2. klinkerjobbet ser ju jättefint ut jag är mäkta stolt över mina elever.

    SvaraRadera
  3. Pappsingen: Tack för fina mail pappa!! Sluta aldrig skriva. Lova det. Så ofta vi kan ska vi kolla!! KRAAAAM

    Torleifen: TACK! ;) Hade aldrig gått utan din hjälp.(!) ÅTER TACK.

    SvaraRadera
  4. Fast ja vill oxa tacka min bror JOSEF for tips vi fick i sista sekund om att lagga klinkers!! TACK Josef vi har inte glomt dej och alla dina goda tips! PUSSAR fran systern

    SvaraRadera