onsdag 31 mars 2010

Holiday program startat, IGEN!

Hej hopp!
Denna vecka har vi jobbat med holidayprogramet igen och kommer göra det i totalt 2 veckor som koordinater. Det är massor att göra men massa lycka att göra det också. Dammen är alltså ett minne blott och vi hoppas verkligen att dessa hemska blommor kommer hålla sig på avstånd från världens bästa, renaste och väldoftande damm.

Som vi nämnt tidigare så samlade vi in pengar till en by (Nositha) i närheten i julas från några av volontärernas kyrkor hemma. Denna vecka skulle vi använda de sista pengarna för att bygga en gungställning/lekplats på ett nybyggt dagis i byn. Det var INTE hur lätt som helst att få till...
I måndags skulle företaget komma dit och installera det så jag hade arrangerat med en dam som jobbar på PoR och som bor i Nositha att öppna för dem in till lekplatsen. Företaget pratade med henne på måndag morgonen och allt var OK. Sen när företaget kom till grinden var det ingen där för att öppna. De väntade där i 1,5 h och lyckades inte få tag på henne eller någon annan så de åkte tillbaka 13 mil med gungställningen... Vi fick betala 400 kr extra för det *suck*. Dagen efter skulle de dit igen och försöka på nytt för då hade jag fått tag på henne och pratat igenom det hela. Men samma grej händer igen och ingen öppnar för gubbarna som ska öppna. För att göra en låååång och stressig historia kort så efter 2 h intensivt ringande och fixande bestämde vi att de fick bryta in sig till lekplatsen för att installera ställningen. Så nu står där en gungställning till slut! Pust!

Nu ska vi hem och sova för att orka med morgondagens bravader.

/Jonas

2 kommentarer:

  1. Det låter som att hon har en rätt avspänd attityd... =) I och för sig så låter det i Svenska mått mätt inte så farligt med 400:- för 13 mil och 1,5 h väntan, men så var det ju inte i Sverige heller.

    Får ni vara något lediga i påsk?

    SvaraRadera
  2. Kämpigt värre...
    Stor kram på er!
    /Anneli

    SvaraRadera