tisdag 16 februari 2010

Coffé bay

Hejhej,
challe är tyvärr fortfarande sjuk med feber men magen har stabiliserats. Hon har vart hemma från jobbet idag också och kurerat sig medans Jonas har sysslat med blöjmaskinslagning, fyllt sandlådan me sand, klippt träd som legat på volontärhuset, satt fast sladdar som hängt löst med limpistol, slängt iväg massa träd och buskar och planerat renovering av volontärhuset (till slut!). Så kan en dag se ut för oss om någon undrar. Det kan alltså vara allt från himmel till jord vi håller på med. Det e lite fix här och lite fix där. Härligt!
Vi ska iaf hålla på med volontärhuset och renovera lite här å där när det e soligt och rensa dammen när det är målnigt eftersom det är för varmt för att vara ute om det är sol. 35 grader, sol och tokigt hög fuktighet gör det lite jobbigt att jobba faktiskt.

Här kommer bilder från en helg till Coffé bay vi var till för ca 3 veckor sedan för att surfa: http://picasaweb.google.com/charlottesareld/Inlagg15CoffeBay#

Hejsan då.
/Joel toel

2 kommentarer:

  1. Bra fart nu igen!

    Vet ni förresten om att vi tog vårt andra OS-guld igår? Björn Ferry i Skidskytte.

    SvaraRadera
  2. Vilka kalasfina kort ni lägger ut!! Tror jag kommer ner till er, åsså tar jag me mig en klurrunge t Charlotte ;-) (då kommer jag iof ha dött allergidöden på vägen ner men katten får ni ju)

    Puss & Kram!!!

    SvaraRadera