söndag 14 februari 2010

Alla hjärtans dag

Jippi, alla HJÄRTANS dag!

Den har Charlotte firat i sängen med en smula matförgiftning och feber i kroppen. Jonas har meckat med bil och fått den handtvättad utvändigt och städad invändigt för 40 kr, var säkert 1 kg sand och damm i bilen från Mocambique resan. Billig lyx att slippa tvätta bilen själv, man behöver faktiskt vila lite också…

I all internetstress som varit senaste tiden och chocken över att ha blivit av med två älskade volontärer, Emelie och Kristin så har vi helt missat att skriva det på bloggen. Kristin åkte för ca 3 veckor sedan och Emelie för ca 2 veckor sedan. Känns lite tomt och konstigt utan dem. Men som tur e har volontärfamiljen växt till sig igen! För en vecka sedan kom det tre nya hit. David från Småland någonstanns (?) och Daniel och Julia som kommer från Stockholm som vi känner genom kompisar. Och i fredags kom även Per (inte helt oväntat kallad Pelle) som kommer från glada Hudiksvall. Så helt plötsligt har könsställningen ändrat sig radikalt från att vara en kille på fem tjejer till att nu vara fyra-fyra. Jonas sprudlar av glädje över att slippa gå på fler syjuntor och manikyrkvällar. Nu ska här sittas me fötterna på bordet, dricka mjölk, fisa (är nämligen laktosintolerant så mjölken är ingen bra idé…) och kolla på fotboll! Normalt sätt är kill/tjej indelningen som den varit fram tills nu, alltså 1/6. Kan det faktum att fotbolls-VM snart börjar i Sydafrika vara anledningen till att killarna nu börjat hanka sig ner till PoR? Ingen av killarna vill erkänna detta utan säger att det inte alls åker hit av den anledningen. Ja så det var bara en tillfällighet tydligen, konstigt… =)

Igår hade vi besök av Maggan Ängman ifrån Ekerö som är medlem i Mälarökyrkan. Oj vad glada vi var över att se henne! Va så skönt att kunna prata av sig en stund och få lite koll på hur läget är där hemma. Dessutom hade hon med sig KALLES KAVIAR!!!! OCH KNÄCKEBRÖÖÖÖÖ!!!!! Jonas åt fyra ägg/kaviar-mackor och en banan/kaviar-macka imorse. FYY va gott! Tack älskade Maggan!

Så här ser en tvillingbanan ut för de som inte sätt en sån. Kan det bli bättre? Ja me lite kaviar på!

Puss och kram
Kaviarbanan (tveksamt rim, men så nära ja kunde komma)

/Jonas

2 kommentarer:

  1. Skönt för dig Jonas att du har fått några fler tuppar att stångas med... Eh, ja...
    Det som gjort mig mest avis hittills är nog den där bananklasen i förra posten och tvillingbananen i denna! En siamesisk banan liksom =)
    Bilderna från resan är fortfarande apgrymma!

    Pussåkram!
    Ps. Igår fick jag mammasemla, haha där fick ni igen! Ds.

    SvaraRadera
  2. Hej på er igen!!!
    :)
    Kul med så många inlägg nu på sista tiden!
    Stackars Charlotte som blivit sjuk...
    Är du bättre nu, Charlotte???
    Bra med lite jämnare könsfördelining i volontärfamiljen!
    Cool banan - har aldrig sett en tvillingbanan förut!
    :)
    STOR kram från Anneli

    SvaraRadera