torsdag 11 februari 2010

Åter till arbetet, härligt!

Har inte blivit så mkt uppdaterat på sistone om arbetet på Place of Restoration, ibland har det berott på att vi gör samma sak under för lång tid och det inte känns så spännande att skriva/visa något kring det och ibland har det vart för att vi inte får skriva eller kan skriva om det. Men vi ska verkligen försöka lägga mer krut på att skriva om det vi egentligen är här för att göra. När vi själva nu kollade på bloggens tidigare inlägg känns det lite som att vi varit på värsta semesterresan i 3 månader. Vilket vi på sätt och vis vart men ändå jobbat heltid förutom den sista veckan då vi hade semester. E svårt att få till att fota när vi jobbar så därför e mest bilder från helgerna då vi hittar på grejer och ofta har kameran tillhands.

Vi har iaf börjat jobba igen efter lite ledighet, och det är så härligt att vara tillbaka! Oj vad vi trivs här! Har denna vecka lagat möbler, rensat secondhand grejer vid E-house och finns inte så jätte stora möjligheter men Charlotte använder sin sjuka förmåga och gör så gott hon kan för att få det fräscht i lokalerna och sedan börjat rensa en igenväxt damm på PoR's mark som blivit attackerad av någon oskön flytande växt som täcker hela dammen. Kommer förmodligen ta 2 månader att få bort skiten om vi e 3-4 pers som jobbar 50% med den. Men verkar inte som att vi ska vara med under hela arbetet dammen eftersom vi är tänkta att renovera.

Vi väntar fortfarande på att få börja renovera volontärhuset, vilket var en av de tre grejer vi visste att vi skulle göra på PoR. Men de vill hela tiden skjuta på det av någon anledning. Senaste budet var att vi ska börja nästa vecka på måndag. Vi får se... Kör på med dammen tills kakelplattorna kommer och de köpt allt som behövs för att kunna börja renovera.

Jonas föräldrar åker ner till oss den 23:e feb så om någon är väldigt liten och vill följa med så kan ni fråga om de har plats i sitt bagage. Charlotte har juh fyllt år så hon vill ha en kattunge nerskickad. Den har tyvärr prio 1 så om du inte får plats går katten först...

Annars är allt jättebra med oss! Men vi längtar hem till Sverige lite nu faktiskt även fast det är så fantastiskt här för "borta bra men hemma finns en häst".

Större bilder: http://picasaweb.google.com/charlottesareld/Inlagg13DammenInnanRensning#

Pussar
/Jonas & Charlotte

3 kommentarer:

  1. Hahahahahahaha "men hemma finns en häst"!

    SvaraRadera
  2. Det ser så vansinnigt najs ut! Hoppas att ni får komma igång med renoveringsarbetet snart. Måste vara påfrestande att vara ute i solen och jobba hela dagen... Vi har ju faktiskt hört att till och med Challe har sagt att hon inte pallar med solen, och dååå är det extremt!

    För övrigt så håller William på att spricka av längtan. Han brast omotiverat ut i ett "Åh vad jag saknar dom!" härom dagen när vi satt och fikade. För mig känns det lugnt...

    SvaraRadera
  3. Heeej!
    Kul att höra från er igen, både med jobbbilder och semesterbilder!
    Va fina och roliga bilderna från semestern var!!! En del var ju iofs mer vardagsverklighet, men det är bra att få se den sidan av Afrika också - inte bara sköna strandsolnedgångar och exotiska djur...
    Stor kram!
    Längtar också förstås...
    /Anneli

    SvaraRadera